Slibverwijdering op RWZI’s, raffinaderijen en industriële zuiveringsinstallaties kent vele uitdagingen. Agressieve omgevingscondities met onder andere H2S-gas, bereikbaarheid voor onderhoud en corrosie en slijtage van onderdelen zijn slechts enkele voorbeelden. Met de kunststof kettingruimers en centrale slibruimeraandrijvingen van Boeg heeft u een pasklaar antwoord op elke situatie en toepassing.

Pasklare oplossingen voor:

Kunststof kettingruimers voor bezinktanks

Kunststof kettingruimers voor rechthoekige bezinktanks zijn hét antwoord op de vele uitdagingen in de slibverwijdering op RWZI’s en in industriële zuiveringen: Corrosie, slijtage of onderdelen die niet meer verkrijgbaar zijn. Met de kettingruimers van Boeg laat u deze problemen ver achter u. Maar de échte grote plus zit ‘m in een kettingruimsysteem dat past in elke bestaande situatie.

Pasklare oplossingen voor:

Kunststof kettingruimers voor DAF-units

Werken in een H2S-omgeving, corrosie, slijtage of onderdelen die niet meer verkrijgbaar zijn. Het slibverwijderingsproces van de industrie kent vele uitdagingen. Met de kunststof kettingruimers van Boeg laat u deze problemen ver achter u. Maar de échte grote plus zit ‘m in een kettingruimsysteem dat past in elke DAF-unit.

Pasklare oplossingen voor:

Kunststof kettingruimers voor API-bassins

Extreme condities, hoge temperaturen, corrosie, slijtage of onderdelen die niet meer verkrijgbaar zijn. Het primaire behandelingsproces van afvalwater op raffinaderijen kent vele uitdagingen. Met de kunststof kettingruimers van Boeg behoren deze problemen tot het verleden. Maar de échte grote plus zit ‘m in een kettingruimsysteem dat past in elke API-bassin.

Pasklare oplossingen voor:

Centrale aandrijvingen

Met de centrale aandrijvingen van Boeg bouwt u op lang beproefde technologie die aansluit op de eisen van deze tijd. De grote plus zit ‘m in de vrij hangende schraperconstructie waardoor de aandrijf-unit relatief weinig onderhoud vergt. De units voor indikkers en slibruimers met vaste brug zijn leverbaar in diverse uitvoeringen.

Neem direct contact met ons op

Gert-Jan Schoterman
Projectmanager

+31 70 3470385

+31 6 53746203

Neem contact op

Interessant voor uw netwerk?

Deel dan deze pagina op onderstaande sociale media: