Elke boom en plek is uniek en dat vraagt om maatwerk boomroosters. Of het nu gaat om een trottoir, winkelstraat, parkeerterrein of industriegebied waar veel zwaar verkeer komt. Wij beoordelen uw werk of bestek op uitvoerbaarheid, geven advies én produceren boomroosters die passen in elke openbare ruimte en situatie.

Grip op de kosten en een realistische planning

Een deskundig advies vroeg in het proces geeft grip op de kosten en de planning

Specifieke maatvoering tot zelfs 8 meter

Leverbaar in elke vorm, afmeting en in elk gewenst patroon

Geschikt voor zwaar verkeer

Custom made in de gewenste verkeersklassen

Cortenstalen boomroosters

Duurzaam materiaal dat zichzelf beschermt met een dun laagje oxide

Bescherming en veiligheid door boomroosters

Bomen zijn onmisbaar voor mensen, dieren en planten. Ze dragen bij aan het verbeteren van onze gezondheid en ons leefklimaat. Ze geven verkoeling in de zomer en zorgen voor verdamping van grondwater bij wateroverlast. Boomroosters beschermen op hun beurt de stam en wortels van bomen. Bovendien voorzien ze de boom van zuurstof en water. De andere grote plus zit ‘m in het creëren van een veilige omgeving.

Geschikt voor voetgangers én zwaar verkeer

Met de custom made boomroosters van Boeg creëert u een veilige situatie voor iedereen. Of het nu gaat om voetgangers of zwaar verkeer. Wij bieden oplossingen in verschillende verkeersklassen. De verkeersklasse bepaalt de hoeveelheid kracht die een specifiek rooster kan dragen. Wij kunnen het onderliggende frame geschikt maken voor trottoirs, winkelstraten, parkeerplaatsen en zelfs industrieterreinen waar veel zware voertuigen komen.

Maatwerk met een grote M

Boeg levert maatwerk. Zo adviseren wij aannemers, GWW- en groenbedrijven al vroeg in het proces over de uitvoerbaarheid van het werk. Zo krijgt u grip op de kosten en bent u verzekerd van een realistische planning. Ook op esthetisch vlak bieden wij maatwerk. Heeft u een uniek patroon ontworpen? U kunt uw ontwerp aanleveren in DWG AutoCad.step.

Uitgelicht project

Bekijk het project Bank en Boomroosters Kerkplein

 

 

Neem direct contact met ons op

Sjaak Leeuwenburg
Bedrijfsleider

+31 70 3470385

+31 6 51841358

Jasper Visser
Projectmanager

+31 70 3470385

+31 6 13346972

Neem contact op

Interessant voor uw netwerk?

Deel dan deze pagina op onderstaande sociale media: