Op elke hoek van de straat kom je het wel tegen: custom-made straatmeubilair van Boeg. Leverbaar in elke gewenste maatvoering, verkeersklassen en in elk gewenst patroon en materiaal. Zo dragen wij ons steentje bij aan het verlevendigen van de buitenruimte. Wilt u grip op de kosten en een realistische planning? Wij adviseren aannemers, GWW- en groenbedrijven al vroeg in het proces over de uitvoerbaarheid van het werk.

Grip op de kosten en een realistische planning

Deskundig advies vroeg in het proces geeft grip op de kosten en de planning

Specifieke maatvoering

Leverbaar in elke vorm, afmeting en in elk gewenst patroon

Geschikt voor zwaar verkeer

Custom made in de gewenste verkeersklassen

Uitvoerbaar in elk gewenst materiaal

Koolstofstaal, cortenstaal, roestvast staal en aluminium

Bouwkundige kennis en expertise

Elk project is uniek en vraagt om een deskundig advies vroeg in het proces. Zo krijgt u niet alleen grip op de kosten, maar ook op de planning. Daarom schakelen opdrachtgevers ons niet alleen in voor de engineering en uitvoering, maar betrekken zij ons ook bij het advies- en ontwerptraject. Of het nu gaat om het maken en plaatsen van een bank of een volledige herinrichting van een straat. Met Boeg haalt u de juiste technische expertise in huis.

Spraakmakende projecten

Samen met onze opdrachtgevers realiseren wij spraakmakende projecten. Sommige spreken meteen tot de verbeelding, zoals de herinrichting van de Grote Marktstraat in Den-Haag. Andere zijn minder bekend, maar daarom niet minder belangrijk voor ons. Want elk project in de openbare ruimte, klein of groot, benaderen we vanuit dezelfde passie.

Uitgelicht project

Enkele impressies van de herinrichting van de Grote Marktstraat in Den Haag en een van de oudste pleinen van de stad. Van banken, inclusief bijpassende prullenbakken tot aan custom-made boomroosters.

Bekijk het project Grote Marktstraat Den Haag

Bekijk alle projecten

 

Neem direct contact met ons op

Sjaak Leeuwenburg
Bedrijfsleider

+31 70 3470385

+31 6 51841358

Jasper Visser
Projectmanager

+31 70 3470385

+31 6 13346972

Neem contact op

Interessant voor uw netwerk?

Deel dan deze pagina op onderstaande sociale media: