Succesvolle projecten realiseren, met volledige grip op de kwaliteit, de kosten en de planning. Dat is uw ambitie en ons vertrekpunt. Zo leveren wij als technisch dienstverlener maatwerk in elke fase van het project. Van advies, ontwerp & engineering tot aan de uitvoering. Daarbij maken wij gebruik van beproefde engineeringsmethodieken en 2D- en 3D-tekenprogramma's.

Minder faalkosten en meer efficiency

Het voortraject is doorslaggevend voor het slagen van uw project en daarin kunnen wij ons onderscheiden. Thinking outside the box. Dat is onze denkwijze en daar handelen wij naar. Zo sturen wij doelbewust bij om faalkosten te minimaliseren, efficiency te bevorderen en processen te perfectioneren. Daarom verdient Boeg al decennialang het vertrouwen van gerenommeerde opdrachtgevers in de markten Constructie, Nautic en Afvalwaterzuivering.

Maatwerk met een grote M

Uitgelicht project

Boeg staat voor maatwerk met een grote M. En daarbij gaan wij verder dan montage en constructiewerk alleen. Een mooi voorbeeld is het "noodbordes" in de tramtunnel onder de Grote Markstraat in Den Haag waarmee voor de passagiers een veilige vluchtweg is gecreëerd in geval van een calamiteit.

Bekijk het project Bordes tramtunnel

Neem direct contact met ons op

Sjaak Leeuwenburg
Bedrijfsleider

+31 70 3470385

+31 6 51841358

Neem contact op

Interessant voor uw netwerk?

Deel dan deze pagina op onderstaande sociale media: